West Residence Presidenca 5
West Residence Presidenca 4
West Residence Presidenca 3
West Residence Presidenca 2
West Residence Presidenca 1
West residence background 7
West residence background 6
West residence background 5
12 Years of Experience

West Residence

Jeto bukur, shijo natyrën!
Shumë pranë qendrës së Tiranës!

West Residence

Jeto bukur, shijo natyrën!

Zgjidhni cilësine e të jetuarit në harmoni me natyrën në një nga zonat më të bukura të kryeqytetit.

Tipologji të ndryshme apartamentesh.

Zgjidhni apartamentin tuaj të preferuar. Orientim ideal duke garantuar diellëzimin maksimal.

Përshkrim:

Trualli ku do të zhvillohet projekti i propozuar, ndodhet zona e ish-bllokut, qyteti Tiranë, përgjate rrugës “Ibrahim Rrugova” ne anën perëndimore të objektit. Ndodhet fare pranë parkut 432 dhe në rrugë paralele me bulevardin qëndror historik të qytetit të Tiranës. Siperfaqja e pronës është 1744 m2.

Objekti i ri është konceptuar si një bashkësi volumesh në lartësi, me tarraca të gjelbëruara dhe jo, por plotësisht të ndricuara dhe ventiluara nga drita natyrale, dhe orjentimet e alternuara në të gjitha drejtimet. Lartësia e objektit, kërkon të respektojë siluetën e ndërtesave ekzistuese në këtë zonë.

Gjeometria dhe fasada :

Ndërtesa ka një formë drejtkëndore, e “lëvizur-spostuar”, në cdo kat të saj , duke krijuar kështu një lojë volumesh dhe tarracash të gjelbëruara në të gjitha fasadat e saj.

Volumet e zhvendosura në të katër orientimet e objektit, janë të dimensioneve të ndryshme, duke korrensponduar me programin planimetri dhe volumetri të paratamenteve që zhvillohen në nje nivel.

Fasadat e “box-eve” të apartamenteve të ndryshme, kan një gjuhë të përbashkët trajtimi, përmes materjalit transparent, xhamit. Përdorimi i materjalit të drurit në veshjen e brëndshme të llozhave e tarracave të objektit, bashkë me gjelbërimin e dendur prezent në to, do të krijojë një harmonizim natyral me pejsazhin e gjelbëruar të asaj zone. Duke krijuar oaze të vogla gjelbërimi, ambjenti juaj i ndenjtjes , kthehet në një ambjent relaksi nëpermjet këtyre fasadave të xhamit të cilat do të mund të hapen në gjithë dimensionin e tyre.

Na kontaktoni për më tepër detaje rreth objekteve tona në numrin e telefonit +355 68 215 5110 ose duke na dërguar një email në info@invest-society.com. Gjitashtu mund te na kontaktoni duke plotësuar formën e kontaktit direkt nga siti.

Rainbow Center | Invest Society | Kontakt | Projektet tona | Kompani ndertimi ne Tirane
| West Residence | Book Building | Green Terrace

+355 68 215 5110
info@invest-society.com