Slide new rainbow cover
west residence cover
Green Terrace new
Book Building
12 Years of Experience

Rreth nesh

Kualiteti i pakompromist dhe klasi i lartë i ndërtimit
karakterizojn cdo objekt të Invest Society.

Rreth Nesh

Invest Society është themeluar  me qëllimin e krijimit të një epoke të re të ndërtimit në Shqipëri  duke bërë një deklaratë arkitekturore të re, mbresëlënëse dhe frymëzuese. E themeluar nga njerëzit kryesorë të biznesit nga industri të ndryshme, kompania ndërthur  inovacionin dhe traditat e qytetit në çdo ndërtesë që ndërton. Aktualisht, kompania  numëron disa ndërtesa rezidenciale të klasit të lartë në qendër të qytetit të Tiranës, duke filluar nga ndërtimi i  Rainbow Center – një objekt ikonik tregtar, i cili ndodhet në zemër të zonës më të mirënjohur të Tiranës .

Të gjitha projektet janë përzgjedhur me kujdes të madh në aspektin e atraktivitetit, vendndodhjes dhe mundësisë të një realizimit unik.

Efekti i rezultatit përfundimtar është ai i një sipërfaqeje të gjallë dhe të ylbertë, një model trekëndëshi alumini që luan me rrezet e diellit për të krijuar reflektime në nuanca të ndryshme të ngjyrës.

Stefano Boeri për Rainbow Center

Timeline-i ynë

01-09-2016
Green Terrace

01-07-2017
Rainbow Center

06-09-2018
Book Building

01-11-2018
West Residence

+355 68 215 5110
info@invest-society.com