Slide new rainbow cover
Rainbow new slide 6
Rainbow new slide 5
Rainbow new slide 4
Rainbow new slide 3
Rainbow new slide 2
Shiko detajet

Rainbow Center.

Kjo përqasje e re dhe unike në hapësirat urbane të kryeqytetit,
vjen si një pik referimi ne zemër të Bllokut.